post

Fibank (Първа инвестиционна банка) и MasterCard Europe представят в България новото поколение безконтактни дебитни карти – Debit MasterCard PayPass. Тази банкова карта се отличава със стилен дизайн и редица предимства. С нея можете да ползвате свои собствени средства за плащания в търговски обекти, които обичайно изискват кредитна карта – онлайн магазини, покупка на самолетни билети, резервации за хотели, наем на коли и други.

Debit MasterCard PayPass е много повече от обикновена дебитна карта. Тя дава възможност на картодържателите да правят разплащания като с кредитна карта, без да ползват суми на кредит.

С Debit MasterCard PayPass можете да теглите средства без такса от всички банкомати в България, както и да плащате без такса на ПОС устройства в търговските обекти не само в страната, но и в чужбина.

Услугата „3D Сигурност на карти” се грижи за по-високата сигурност при плащанията в интернет.

Debit MasterCard PayPass е създадена да отговори на нуждите на широк кръг от клиенти и именно затова с нея могат да се извършват PayPass (безконтактни) плащания. През 2010 г. Fibank (Първа инвестиционна банка) бе първата банка, която въведе безконтактната технология PayPass в България.

Г-н Васил Христов, Изпълнителен директор на Fibank, коментира: „С лансирането на Debit MasterCard PayPass продължаваме да прилагаме технологичния подход на Fibank в банкирането. Стремим се да предлагаме на нашите клиенти най-сигурните банкови продукти и услуги. Именно за плащанията с новата карта в интернет препоръчвам регистрация за „3D сигурност на карти” – за по-голяма сигурност и спокойствие. С Debit MasterCard PayPass всеки клиент участва и в програмата за лоялност YES на Fibank. Използвам случая да благодаря на нашите партньори от MasterCard за изключително успешното и приятно сътрудничество.”

Г-н Артур Туремка, генерален мениджър за региона на Балканите, MasterCard Europe, коментира:

„Искам да поздравя Първа инвестиционна банка за тяхното решение да предложат Debit MasterCard PayPass на своите клиенти, тъй като това е най-новият дебитен картов продукт на българския пазар, който идва с мисията да посрещне всички изисквания на българските потребители, които вече са вдигнали летвата много високо, по отношение удобство, сигурност, контрол върху разходите, глобално използване, включително в интернет, в съчетание с различни иновативни технологии. Още повече, Fibank, в тон с последните европейски тенденции, предлага Debit MasterCard PayPass по много атрактивен начин, разчупвайки обичайната практика на разделяне на ATM устройствата на „свои и чужди“, с което предоставя на картодържателите си безценна свобода. Предвид широката и постоянно развиващата се терминална мрежа, в която по официална статистика на БНБ в България ПОС терминалите са над 68 хиляди, и потребителския профил на средния клиент на Fibank, който е един от най-активно плащащите картодържатели в България, свободният достъп до банкомат е напълно оправдан ход от страна на банката и съвсем заслужен от техните клиенти.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *