post

Феновете на Call of Duty вече могат да се превъплътят в образа на мега звездата Ники Минаж. Това стана възможно след като разработчикът Activision въведе известната поп и хип-хоп изпълнителка като игрови персонаж в новата пета версия на заглавието.

Така изпълнителката става първата известна жена в играта. Тя ще се появи в два от режимите ѝ – Warzone и Modern Warfare 2, като част от специалното събитие “50 Years of Hip Hop Celebration” на Call of Duty.

В това събитие ще участват и други известни хип-хоп изпълнители като Snoop Dogg и 21 Savage. Такива участия на популярни знаменитости станаха обичайни за видеоигрите и целят да привлекат внимание и да внесат разнообразие в изживяването на играчите.

Припомняме, че в предишни версии на играта са се появявали и други звезди, като футболистът Лионел Меси и баскетболната звезда Кевин Дюрант. Ники Минаж обаче ще бъде “първият женски персонаж със собствено име в историята на Call of Duty”, отбелязват разработчиците на играта.

Това е съществена промяна, тъй като досега женските персонажи в играта са били по-общи и без лични имена. А сега хип-хоп звездата Ники Минаж ще постави началото на съвсем нов подход и опит за привличане на различна аудитория.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *