post

Logitech представи няколко нови модела безжични и кабелни слушалки с уникални функции, предназначени за професионалисти в бизнеса. Ключовият продукт са Zone True Wireless Earbuds, които според компанията са първите, сертифицирани от трите основни платформи за видеоконференции: Zoom, Google Meet и Microsoft Teams.

Другата уникална функция е поддръжката не само на Bluetooth, но и на безжичния USB приемник на Logitech, така че да работят с почти всеки смартфон или компютър и да позволяват лесно преминаване между устройствата.

Безжичните слушалки идват с активно шумоподтискане и микрофон за шумоподтискане, което позволява висококачествен звук при разговори, твърди Logitech. За разлика от обемистите безжични слушалки, предназначени за бизнеса, те са проектирани да осигурават “стилен външен вид”, по време на конферентен разговор. Компанията обещава и “удвояване на живота на батерията”, въпреки че не дава цифри в подкрепа на твърдението си.

Заедно с модела Zone True Wireless, Logitech представи и Zone Wired Earbuds “за професионалисти и екипи, които искат опцията plug-and-play”. Те могат да се свързват с вашия компютър или мобилно устройство чрез USB-C, USB-A и 3.5 мм конектори. Слушалките ще се предлагат в два цвята – графит и роза и ще струват 299 долара. Кабелният мадел е с цена 99 долара, а и двата излизат в световен мащаб през есента на тази година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *