post

Google пусна втората бета версия на Android 12L. Тя идва с корекции на грешки и малкипромени вдизайна, но изглежда, че освен това и намеква за потенциалния дизайн на предстоящия Pixel Fold.

Докладът твърди, че Google продължава да работи върху свой собствен сгъваем модел с кодово име Pipit. Устройството може да не разполага с камера от висок клас като Pixel 6, но ще се предлага с Tensor SoC на компанията.

Връщайки се към SIM анимацията в Android 12L beta 2, тя показва сгъваем смартфон с логото на Google в затворено състояние. Външният екран на това устройство изглежда много по-широк от този на Galaxy Z Fold 3.

Втората анимация показва устройството в разгънато състояние. Ясно се вижда панта с малък отвор в средата. Показаното устройство прилича повече на Find N на OPPO, а публикацията отбелязва, че анимациите са близки с тези, които се появяват при настройката на нов смартфон Pixel, което допълнително навява мисълта, че това е именно бъдещия Pixel Fold.

Засега няма повече информация за Pixel Fold. Съобщава се, че е устройството е в процес на разработка, но може да мине известно време, преди да бъде представен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *