post

Проектът на Мтел „Top performers” бе отличен в категория „Инвеститор в човешкия капитал” по време на единадесетите годишни награди за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите.

„Top performers” има за цел да отличи хората с най-високи резултати и постижения в компанията. В знак на признание за техните усилия, избраните служители получават различни придобивки, сред които финансов бонус и възможност за допълнително обучение, съответстващо на професионалната им област.

В първото издание на програмата през 2013 година близо 300 служители на Мтел получиха своите отличия за постигнати високи резултати през предходната година по време на специална церемония в присъствието на топ мениджмънта на компанията.

Програмата продължава и през 2014 година.

„Радвам се, че за поредна година сме отличени в една от най-оспорваните категории – „Инвеститор в човешкия капитал“. Ние в Мтел вярваме не само, че доброто е заразно, но че трябва да бъде правено постоянно. Като компания-лидер на пазара ние осъзнаваме, че успешният бизнес зависи от нашите успешни служители. Програмата „Top performers” отличава именно тези служители и ги мотивира да бъдат още по-добри в своята област“, каза Миглена Узунова-Цекова, директор „Човешки ресурси“ в компанията.

Наградите за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите целят да популяризират социално отговорното поведение на бизнеса в България. Те са признание за компаниите, които развиват проекти в областта на корпоративната социална отговорност и същевременно се стремят да насърчат останалите бизнес представители да развиват активна социална политика.

Практиката на Мтел да инвестира в своите служители и различните програми за подобряване условията на труд в компанията са отличавани многократно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *