post

От днес Мтел предлага за предварителна продажба официално в България дългоочакваните смартфони iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Всеки потребител, който желае да заяви по-рано бройка от новите устройства на Apple, ще може да го направи на сайта на компанията.

Цените на двата смартфона започват от 34.99 лева на месец за iPhone 7 и 43.99 лева на месец за iPhone 7 Plus с абонаментния план Мтел безкрай 3XL. При плащане в брой при същите тарифни планове, стойността на устройствата е 749.99 лева и 929.99 лева съответно за стандартния и за по-големия модел. Условията важат при подписване на двугодишен договор.

Потребителите ще могат да избират между модели с 32, 128 и 256GB вътрешна памет, както и между всички налични цветове – gold (златен), rose gold (златно розово), silver (сребърен), black (черен), jet black (наситено черен).

Новите смартфони iPhone 7 и iPhone 7 Plus ще бъдат налични в магазините на Мтел от 23 септември.

Пълния списък с офертите на Мтел за закупуване на смартфоните iPhone 7 и iPhone 7 Plus можете да видите в таблиците:

mtel-iphone-7-ceni-i-planove

Новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus са най-модерните и съвременни модели на Apple. Те са и първите, които са прахо и водоустойчиви. По-големият Plus модел разполага с две задни камери, което позволява двукратно оптично и 10-кратно дигитално увеличение. Стандартният вариант разполага с 12MP камера. Друго нововъведение и при двата модела е наличието на 7MP предна камера, която позволява снимането на кристални селфита и видео в HD качество.

Последните за момента флагмани на Apple разполагат с новия процесор A10 Fusion, проектиран от компанията. Той е до 40% по-мощен от предходния модел A9.

Друго нововъведение е въвеждането на втора колонка до Lightning порта за зареждане. Това гарантира силен и качествен звук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *