post

С наближаване на премиерата на Xiaomi 12 Lite се появяват все повече интересни подробности за устройството, а сега вече има и европейски магазини, които обявиха цената от 500 евро. Това са румънския онлайн магазин Evomag и испанския оператор Orange.

Според слуховете до сега Xiaomi 12 Lite ще има 6.55” AMOLED дисплей, ще се захранва от чипсет на Qualcomm, ще има батерия с по-голем капацитет и по-бързото 67 W зареждане. Тройната му задна камера ще може да се похвали със 108 МР основен сензор, комбиниран с 8 МР ултраширок и 2 МР макро, а за селфитата ще се грижи 32 МР сензор.

Двата онлайн магазина потвърждават спецификациите на устройството – Xiaomi 12 Lite ще се захранва от чипсет Snapdragon 778G и ще има батерия с капацитет 4500 mAh. Интересното обаче е, че спецификациите в двата сайта се различават. Докато румънският Evomag буквално е преписал характеристиките на Xiaomi 11 Lite NE, то испанският оператор Orange е включил доста по-правдоподобни данни и дори реални изображения, които потвърждават  дизайна с плоска рамка на телефона. Разбира се това е само предварителна информация и тя може да се промени с дебюта на Xiaomi 12 Lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *