post

Motorola все още не е обявила датата, на която ще представи новият Razr 2022, но се очаква това да се случи по-късно този месец. Генералният мениджър на компанията за Китай Чен Джин, демонстрира сгъваемото устройство пред медиите, по време на пресконференция.

Джин не сподели никакви спецификации на устройството, но въпреки това показвайки го всъщност потвържди всички слухове за нов дизайн на телефона до момента. Razr 2022 ще пристигне с изрязана камера и по-тънка брадичка на дисплея и двойната задна камера, разположена хоризонтално.

Слуховете до момента сочат, че Motorola Razr 2022 ще има 6.7” сгъваем P-OLED дисплей с FHD+ резолюция и 120 Hz честота на опресняване. Външният дисплей на сгъваемия смартфон ще е с размер 3”, а задната му камера ще е двойна с 50 МР основен сензор и 13 МР ултраширок. Селфитата камерата ще е 32 МР камера, а за сигурността ще се погрижи странично монтиран сензор за пръстови отпечатъци.

Motorola Razr 2022  ще работи с новия флагмански чипсет на Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 и ще има до 12 GB RAM и до 512 GB памет. Освен това слуховете сочеха, че батерията му ще е с капацитет 2800 mAh, но Джин е отрекъл тази информация. Знаем още, че устройството ще работи с Android 12 и MyUX и ще се предлага в черно и синьо, а очакваната му цена за Европа е 1149 евро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *