post

Телекомуникационният оператор Макс Телеком обяви промоционални условия за всички свои абонаментни услуги.

Потребителите, които сключат договор с компанията по време на промоционалния период, до 10-ти април 2014 г., ще получат 25% отстъпка от стандартните цени на всички абонаментни WiMax планове за мобилен интернет.

Отстъпката се прилага за цялата продължителност на договора.

Клиентите могат да избират измежду плановете Max Mobile HotSpot 30, Max Mobile HotSpot Unlimited, Max On the Go 30, Max On the Go Unlimited, Max Spot 40 и Max Spot Unlimited, с продължителност на договора от една или две години.

„Пролетните празници са много специални за българите и затова обявяваме нашата промоция, която дава възможност на клиентите ни да получат същото високо качество и гъвкави услуги на по-ниска цена“ – каза Питър Ковел, изпълнителен директор на Макс Телеком. „Вярваме, че услугите на Макс Телеком могат да обогатят живота на българите и да им помогнат да споделят помежду си по-лесно своите емоции и преживявания“ – добавя г-н Ковел.

Промоционалните услуги на Макс Телеком могат да бъдат заявени на уебсайта на компанията www.maxtelecom.bg, чрез обаждане на телефон 0999 111 или на място в центровете за обслужване на клиенти на компанията или на нейните партньори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *