post

Телекомуникационният мобилен оператор Макс представя нова програма за лоялни клиенти, която е свързана с абонаментните 4G мобилни услуги на компанията и е активна от началото на септември месец. Програмата „Доведи приятел“ е насочена към настоящи потребители, които могат да поканят свои приятели да станат абонати на Макс и по този начин ще спечелят еднократно отстъпка от 20 лв. от следващата си месечна такса. Програмата дава право на до 3 поканени приятели за лоялните клиенти на компанията. Намалението от 20 лв. еднократно ще се прилага и за техните приятели при сключване на договор за абонаментните планове на Макс Unlimited+ и Easy при стандартни цени и условия, които дават голяма гъвкавост и избор на най-подходящия план според необходимия месечен трафик за потребление.
„Обръщаме се към абонатите на Макс с новата ни схема за редовни клиенти, която може да намали осезаемо от 1 до 3 от техните месечни такси. Необходимо е да поканят свои приятели, които да се присъединят към семейството на Макс, а чрез супер бързия ни 4G LTE мобилен интернет ще имат възможност за достъпват видео съдържание и онлайн игри със страхотна картина, звук и ниско времезакъснение“. – коментира изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков.
Повече информация за програмата може да бъде намерена сайта на Макс, в магазинната мрежа на компанията и на тел. 0999 111.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *