post

OnePlus наскоро пусна своята Android 11 базирана OxygenOS Open Beta актуализация за серията OnePlus 7/7T. Компанията представи и нова версия на приложението Camera, а сега разработчици откриха нови доказателства в кода, които вещаят повече функции за камерата на следващия флагман – OnePlus 9, който ще пристигне през март.

Камерата ще предложи нов режим Tilt-Shift, който се отнася до снимане с наклон или миниатюризация. Той ще позволи на фотографите да направят сцените да изглеждат много по-малки, отколкото са в действителност.

Функцията Stardust ще позволява насочване на камерата към ярък източник на светлина като слънцето например, за да видите лъчиста форма на звезда, а не точка. В доклада се посочва, че приложението ще подбере подходящата бленда, за да постигне ефекта, но и достатъчно голяма, за да максимизира цялостната острота на изображението.

Въпреки липсата на перископна камера, серията OnePlus 9 може да има режим Moon за заснемане на нощното небе. Компанията може да въведе и режим Hyperlapse, както и функция за фокусиране, която ще подчертава всички зони на фокус във визьора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *