post

С напредването на технологиите се променят не само телефоните, но и прилежащите към тях аксесоари. Те са задължителни, ако искаме да защитим нашия апарат от удари и други неприятни и опасни за него фактори като влага, прах и т.н. Освен защитата, с употребата на калъф, вие правите смартфона си много по-стилен и интересен. В днешно време можете дори да използвате собствена снимка, която да персонализира вашия кейс и той да ви напомня за любим човек, момент или просто красив пейзаж, който сте заснели.

Какво представляват персонализираните кейсове?

Персонализираният калъф за телефона, наричан още кейс, е продукт, който е съобразен с нуждите и желанията на конкретният потребител. Този аксесоар е изработен специално за модела на телефона, който клиента ползва. Може да включва разнообразни дизайни, като снимки, текст, лого, име на любима група. Възможностите тук наистина са неограничени.

Калъфи за телефон със снимка или друго изображение могат да бъдат изработени от различни материали като силикон, пластмаса, кожа и други. Тяхното ниво на защита е различно и зависи основно от изработката. Подобни поръчки се изготвят от множество търговци, като услугата е най-разпространена онлайн. Те могат да работят с готови изображения или да им изпратите вашият конкретен дизайн за изпълнение.

Освен за себе си, потребителите често избират калъф за телефон с любимо изображение като подарък. Това е много добра идея, защото ще направи устройството на потребителя модерно, а и е сантиментален начин да покажете своето уважение.

Възможно ли е да бъдат изработени с наша снимка?

Отговора на този въпрос е много лесен. Да, възможно е да се създаде персонализиран калъф за телефон със собствена картинка. Много компании, които се специализират в създаването на такъв тип продукти, предлагат опцията да качите лична снимка или изображение. Те се използват за проектирането на дизайна на артикула. Това най-често се случва през уеб сайта на производителя. Там трябва да имате и възможността да изберете марката и модела на устройството си, както и да заредите желаното изображение. Някой компании предлагат също така и инструменти за коригиране, добавяне на текст или други интересни ефекти преди завършването на поръчката, които допълнително да персонализират дизайна.

Процесът е изключително лесен, а намирането на компания, която предлага такъв тип услуги, е достъпно. Най-добре е да се насочите към професионалисти, в чието качество на работа сте сигурни, за да получите удовлетворяващ краен резултат. Колкото по-качествено оборудване и материали използва даден производител, толкова по-добра графика и наситеност на цветовете ще има изображението. Важно е да представите снимка с максимално добра резолюция, за да получите висококачествено отпечатване върху артикула.

Важно е да се отбележи, че някой снимки, картинки или друг тип изображения са защитени от закона за авторско право, така че ако използвате чуждо лого или картинка, се уверете, че не нарушавате закона.

Как да създадем калъф с дизайн по избор?

За да бъдат улеснени максимално тези от вас, които имат желанието да създадат калъф за телефона си със собствена снимка и личен дизайн, можете да разгледате стъпките, които трябва да бъдат завършени, за да получите такъв артикул по най-лесният и бърз начин. Ето ги и тях:

  1. Изберете правилната компания – първо и най-важно условие, за да бъде вашият калъф за телефон със снимка от високо качество и изображението да не подчертава пикселите, е избора на производител. Добре е да се доверите на някой, чиято работа познавате, или сте виждали мнения на реални клиенти, които са доволни от получения продукт. Можете да проверите и в сайта на избраният от вас търговец за снимки на завършени вече модели, за да добиете представа от качеството, което той гони.
  2. Изберете материал – от това зависи нивото на защита на вашият кейс. Не забравяйте, че то е не по-малко важно от хубавия дизайн. Поради тази причина е добре да изберете материал, който дава достатъчна защита на вашия мобилен апарат. Най-често производителите са дали информация кой продукт какво ниво на предпазване има. След като проверите този фактор, можете да изберете предпочитания от вас вариант.
  3. Марка и модел – не забравяйте, че подобен продукт се изработва за конкретната марка и модел на апарата. Ако сбъркате някой от тези данни, то има опасност продуктът да непасне на вашето устройство. Въвеждането на коректни данни ще ви гарантира, че кейсът ще пасне правилно.
  4. Качете изображението – задължително условие е и да качите изображението, което искате производителят да използва. Това най-често се случва изключително лесно в онлайн магазина на производителя. Не забравяйте, че колкото по-добро качество предоставите, толкова по-добър краен резултат ще получите. Постарайте се то да бъде максимално добро, за да няма начин да останете разочаровани.
  5. Потърсете допълнителни инструменти – вижте дали производителя предлага опцията за допълнително персонализиране на снимката за вашия калъф на телефона. Ако предлага, то вие спокойно можете да нанесете леки корекции, като подходящ ефект или надпис, който желаете също да бъде включен. В случай че в сайта няма такава опция, можете да се свържете с избрания търговец и да попитате за такава възможност.
  6. Краен преглед – задължително прегледайте дали сте въвели всички данни правилно. Трябва абсолютно всичко да е въведен коректно, изображението да е заредило и да няма пропуснати за попълване задължителни полета.
  7. Завършване на поръчката – завършете поръчката към производителя, като при желание можете да се свържете с него допълнително, в случай, че имате някакви въпроси, чиито отговор не сте успели да откриете сами.
  8. Авторско право – не забравяйте да се убедите, че изображението, което искате да бъде отпечатано на вашия кейс, не е засегнато по някакъв начин от закона за авторско право.

След като сте изпълнили всички нужни стъпки, то остава само да изчакате получаването на вашия калъф за телефон с любимата картинка, като е добре винаги да има опция преглед и текст с изпращането.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *