post

Докато в миналото имаше смартфони с неправоъгълна и странна форма, днес това като чe ли приключи. Повечето, ако не и всички телефони, които излизат на пазара сега, са с правоъгълна форма. Всъщност няма кой знае какво, което да може да направи производителят с това, но една компания се опита да разчупи статуквото.

Марката dTOOR пуска на пазара The Cyrcle Phone 4G LTE и той наистина е кръгъл. Устройството не прави компромиси по отношение на потребителския интерфейс и работи с Android 10.

The Cyrcle Phone 4G LTE има два 3.5 мм жака за слушалки, два слота за SIM карти и два USB порта – USB Type-C 3.0 и USB Micro B 2.0. Предлага се с рециклируеми и биоразградими компоненти, но към момента е достъпен само чрез предварителни продажби.

Устройството разполага с IPS LCD дисплей и 3.45 инчов капацитивен сензорен екран. Тъй като е кръгло, размерът на екрана се измерва в диаметър, а не по диагонал. Разделителната му способност е 800 х 800 пиксела. Компанията не разкрива какъв процесор захранва телефона. На страницата със спецификации се посочва само чипсет Qualcomm Snapdragon.

Cyrcle Phone предлага 3 GB LPDDR3 RAM и 32 GB eMMC място за съхранение. Задната му камера е 13 мегапикселова и може да записва 4208 х 3120 видеоклип при 30 fps. Селфи камерата също е 13 мегапикселова. Освен това телефонът предлага акселерометър, жироскоп, магнитометър и температурен сензор. Батерията е сменяема с капацитет 2000 mAh, а общото тегло на устройството е 147 грама.

Що се отнася до цената, The Cyrcle Phone 4G LTE ще струва 999 долара, а сега може да бъде закупен за 699 долара, чрез предварителните продажби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *