post

 

Има десетки телевизионни канали и дори още повече интернет платформи, чрез които бихте могли да гледате най-различни филмови ленти. Но дали сте от хората, които не могат да стоят на едно място и да се съсредоточат повече от 30 минути? Ако сте от тях, имаме няколко свежи предложения за това какво бихте правили, докато гледате филм.

  1. Влезте в кухнята – Да се наслаждавате на лентата с нещо любимо за хапване – това със сигурност ще засили преживяното. Усилете звука на устройството, с което гледате, максимално и си пригответе здравословен обяд за другия ден. Възможностите са безкрайни. Забравете за нездравословния чипс, а си спретнете набързо домашен сандвич, с който ще се заситите.
  2. Тренирайте – Защо да прекарвате повече от час на дивана, когато можете да оползотворите поне част от това време? Направете няколко коремни преси, клякания, та дори и йога… изберете любимата си тренировка , благодарение на която ще се почувствате тонизирани за нула време.
  3. Почистете дома си – Бъдете заети, дори когато гледате филм. Знаете, че домакинската работа няма край, така че би ви било полезно да отметнете по-голяма част от нея, докато се разведрявате с някой филм. И дори да не успеете да почистите всички стаи, то дори да вкарате в ред помещението, в което гледате, е голяма победа.
  4. Проверете имейла си и профила си в социалните мрежи. Отговорете на неотворени имейли, отделете си време да ги организирате. Отговорете на забавен пост в социалните мрежи или пишете на приятелите си. През няколкото минути пред екрана, можете лесно да комуникирате с познати, особено ако в лентата не се случва нищо толкова интересно.
  5. Отделете време за себе си – времето, прекарано в гледане на филм, е идеалното, в което можете да обърнете внимание на красотата си. Освежете маникюра или педикюра си. Поглезете се с домашна маска за лице или коса, с които ще засияете.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *