post

Може би си спомняте Project Hazel – интелигентната RGB маска на Razer, която компанията представи на CES през януари. Сега, по време на презентацията си на E3 2021, Razer разкри, че маската ще започне да се доставя в началото на четвъртото тримесечие на годината, което означава, че най-нетърпеливите потребители могат да я имат още през октомври.

Razer ще продава маската на партиди, като всяка от тях ще е в ограничено количество. За съжаление компанията не даде подробности за цената й, но разкри някои актуализации в дизайна й. Маската ще има сменяеми N95 филтри и прозрачен преден капак, но освен регулируеми каишки за лице за плътно прилепване, ще има и силиконови ръбове, за да може да формира сигурно уплътнение около устата и носа. В допълнение към външните RGB светлини, маската ще включва покритие против замъгляване и вътрешно осветление, така че лицето ви да може да се вижда дори в тъмното.

Project Hazel беше концептуално устройство, което производителят на акксесоари показа на CES, докато през март не обяви, че ще превърне тази концепция в реалност. Всъщност ваксините срещу COVID-19 вече са налични и може да се каже, че Razer малко закъсня, но изпълнителният директор Мин-Лиатг Тан обясни, че компанията смята, че хората все още може да искат да носят маска, като допълнителна предпазна мярка. Освен това някои държави може и да не успеят да ваксинират цялото си население в следващите няколко години, което означава, че пътуващите ще трябва да продължат да използват маски за защита.

За съжаление Razer не разкри цената на маската и дали тя ще се доставя в цял свят. Компанията обаче пусна филтър за Instagram, който ви дава възможност да видите как ще изглеждате носейки я. Можете и да се регистрирате на официалната страница на продукта, за да получите известие, когато той маската стане достъпна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *