post

Stealth e иновативен уред за спортуване, който позволява да играем игри докато правим едно от най-широко разпространените упражнения днес – планк (за незапознатите това е поза, близка до лицева опора, при която ръцете не са на длани, а са поставени на земята от дланите до китките).

Интересното при Stealth е, че позволява на спортуващите да управляват редица видеоигри чрез движенията на своето тяло, превръщайки го на практика в джойстик.

Как става това? Иновативният фитнес уред разполага с подвижна стойка, върху която той може да се премества, както и със специален слот, в който се поставя мобилният телефон. Специално приложение на телефона пък пуска съответните видеоигри и ги свързва със Stealth уреда.

stealth-fitness-kickstarter4

В момента Stealth е в процес на набиране на пари в сайта за споделено финансиране Kickstarter. До края на кампанията остават 13 дни, а до момента са набрани над 200 000 щ. долара. Това е десет пъти повече от целевата сума на Kickstarter кампанията – 20 000 щ. долара.

Според създателите на Stealth, с помощта на иновативния уред любителите на видеоигри ще бъдат стимулирани да спортуват докато се отдават на любимото си занимание. Същевременно много фенове на фитнеса ще имат възможност да прекарват тренировките по един по-интересен начин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *