post

Xiaomi ще представи най-новата си серия 13 на световния пазар по-късно този месец. Тя трябва да включва Xiaomi 13, 13 Pro и 13 Lite и ще бъде обявена по време на MWC 2023 в Барселона. Слуховете предполагат, че Xiaomi 13 Ultra ще дебютира по-късно, а изтекло изображение разкри дизайна на устройството.

Снимката беше публикувана в китайската социална мрежа Weibo и показва устройство с голям кръгъл модул на кемарата и марката Leica в средата. Виждаме, че модулът съдържа 4 сензора и LED светкавица, а гърбът на телефона е с покритие от веган кожа.

Докато дизайнът на устройството изглежда много подобен на този на Xiaomi 12S Ultra, има и някои забележителни промени. Модулът на камерата е по-малко изпъкнал, а задната част на телефона е разделена на две части, като горната е повдигната.

Предишни слухове разкриха, че Xiaomi 13 Ultra ще предложи 1-инчовия 50 МР основен сензор Sony IMX989, придружен от подобрена перископна камера. В допълнение телефонът ще има Samsung E6 Super AMOLED дисплей с извити ръбове.

Компанията вече потвърид, че Xiaomi 13 Ultra ще се продава на световните пазари, но все още няма дата за стартирането му.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *