post

MSI – иновативният компютърен производител на лаптопи за игри и създаване на съдържание – с гордост разкри нова линия от лаптопи, снабдени с последното 12-то поколение процесори Intel® HX. Новата премиум линия предлага не само екстремна производителност, но и иновативен набор от възможности, включително вградена механична клавиатура с Cherry MX суичове, ексклузивен отчет за цветовата калибровка и първия в света QHD 240Hz OLED дисплей. Новите серии обещават върхов геймплей и супер ефективно създаване на съдържание за най-пристрастените към производителността ентусиасти и талантливи творци.
Новата линия от геймърски лаптопи включва значително подобрение на производителността в сравнение с предишни модели, включително до 100% прираст в CPU бързодействието. Благодарение на солидната охлаждаща система, новите геймърски лаптопи могат да натоварят последните процесори Intel® HX до техния лимит с впечатляващите 150W максимална турбо мощност. Ексклузивната технология MSI OverBoost постигна ново ниво с комбинирана мощност от 250W1 на CPU плюс GPU, което обещава потапяща игра от най-висок клас.
MSI използва първия в света QHD 240Hz OLED дисплей на Samsung в новия си геймърски лаптоп. Той комбинира висока резолюция и честота на опресняване, и осигурява всички предимства на OLED, включително супер бързо време за реакция, изключително широк цветови спектър и непобедимо контрастно съотношение.
„Първият в света масово произвеждан QHD 240Hz OLED на Samsung Display ще осигури най-доброто геймърско преживяване с богати цветове, истинско черно и изключително гладка и бърза картина. В допълнение, OLED обещава защита на очите без трептене и с по-малко синя светлина. Като предлага изключително представяне заедно с щадящи очите характеристики, Samsung OLED се очаква да бъде новия стандарт при дисплеите за геймърски лаптопи.” – каза Bobby Su, Главен мениджър и вицепрезидент на Samsung Taiwan.
Широкият набор от цветове и точното им предаване е важно за професионалистите и създателите на съдържание. Ексклузивната технология True Pixel гарантира, че всеки дисплей на лаптопите ще бъде калибриран във фабриката, за да гарантира прецизно възпроизвеждане на цветовете. MSI предоставя и ексклузивен доклад за цветовата калибровка заедно с всеки лаптоп, където са посочени всички негови параметри, включително Delta-E и Gamma стойността.
Прецизният контрол е критичен за всеки геймърски лаптоп и затова новите геймърски машини на MSI са снабдени с водещите Cherry MX суичове, предлагащи възможно най-добро усещане при натискане. В комбинация с индивидуалната RGB подсветка на всеки клавиш и ексклузивния SteelSeries GG софтуер за настройка, новият геймърски лаптоп вдига нивото по отношение на възможностите на клавиатурата.
Новите геймърски лаптопи MSI идват с „Meta-Ready“ сертификат, който обещава безпроблемно изследване на Metaverse. Включеният в комплекта софтуер Animaze дава възможност Metaverse да бъде почувствана с анимиран аватар, който може да бъде използван и за срещите в Zoom или Teams.

Върховният десктоп заместител – Titan GT77
Серията Titan GT винаги е била оценявана заради производителността от клас десктоп и мощната охладителна система. Тя спечели сърцата на ентусиастите и беше отличена като „Златен избор“ на наградите „Best of COMPUTEX“. Чисто новият Titan GT77 се завръща триумфално не само с производителност и охлаждане от следващо ниво, но и с набор от премиум възможности, включително RGB светлинна лента и механична клавиатура с Cherry MX Ultra Low Switch. Технологията Cooler Boost Titian включва 4 вентилатора, 7 топлинни тръби и термична подложка с промяна на фазата, която освобождава истинския потенциал на най-новия 16-ядрен Intel® HX процесор. Благодарение на своето охлаждане, Titan GT77 може да обезпечи до 150W MTP (Maximum Turbo Power) процесорна мощ, което води до постигане на двойна производителност в сравнение с предишното поколение CPU. Titan GT77 не спира до тук и вдига летвата на производителността още по-високо с ексклузивната технология OverBoost, благодарение на която достига 250W1 комбинирана мощност, която се подава на CPU и GPU и обещава бързодействие от клас десктоп. Новият Titan GT77 идва и с възможности за разширение, подобни на десктопите, с 4 слота за памет и 4 M.2 слота, поддържащи до 128GB памет и 32TB пространство за съхранение на данни2 за тонове инсталирани AAA игри или множество отворени табове в браузъра.
Новият Titan GT77 блести не само с доминираща производителност и възможности за разширение, но и вдига очакванията по отношение на клавиатурата в геймърските лаптопи със своята механична клавиатура с водещите в класа суичове Cherry MX Ultra Low Switch, осигуряващи изключително чисто и тактилно усещане при натискане. Тя има индивидуална RGB подсветка на всеки клавиш и може да бъде управлявана от харесвания софтуер SteelSeries GG, който обещава модна подсветка с персонален стил. Моделът предлага още RGB със светлинна лента, разположена в задната част, която също се контролира от GG приложението.
Чисто новият Titan GT77 идва зареден с производителност като на десктоп и също толкова впечатляващи възможности за разширение, като променя представите за десктоп заместител с тънкото само 23 мм шаси. Той е върховната десктоп алтернатива за тези, търсещи геймърски лаптоп без всякакъв компромис.
Виж, за да повярваш – Raider GE77 HX/67 HX
Серията Raider GE винаги е лидер по отношение на чистата производителност при модерните геймърски лаптопи и сега геймърите могат да усетят мощта на новият 16-ядрен процесор Intel® HX, който обещава до 150W MTP (Maximum Turbo Power) изчислителна мощ. Геймърите са облагодетелствани от комбинирана 250W1 мощ на CPU и GPU, благодарение на ексклузивната технология OverBoost. Това значително повишаване на производителността перфектно подхожда на първия в света QHD 240Hz OLED дисплей в най-новия Raider GE67, който съчетава резолюция и честота на опресняване, и осигурява визуална наслада със супер малкото си време за реакция от само 0,2 ms, супер широкото 100% DCI-P3 цветово покритие и супер високия контраст от 1,000,000:1. Тези мечтани спецификации се превръщат в най-потапящото игрово преживяване.
Роден за производителност – Vector GP76 HX/66 HX
Серията Vector GP се преражда в нов концепт; името “Vector” представлява очакванията MSI за това GP серията да предлага цялата необходима мощ за удовлетворяващо преживяване в игрите, инженерните или научни приложения. С технология Cooler Boost 5 производителността на Vector може да достигне 250W1 посредством MSI OverBoost. Тези възможности осигуряват плавен, спиращ дъха геймплей.
Създаден за професионалисти – CreatorPro X17
Чисто новият CreatorPro X17 е създаден за професионалистите. Той притежава всички важни елементи, от които те имат нужда, включително висока производителност, точно цветопредаване, ISV сертификати и надеждна сигурност. Впечатляващата производителност идва от най-новия 16-ядрен процесор Intel® HX и графичната карта за лаптопи NVIDIA® RTX™ A5500. Благодарения на ексклузивната калибровка на всеки един лаптоп и първия в света включен в комплекта доклад за цветовото съответствие, който съдържа всички критични параметри на дисплея като Delta-E или Gamma стойността, творчеството никога не е било по-ефективно и точно, отколкото с CreatorPro X17.
И ефективността, и стабилността са критично важни за професионалистите. Новият CreatorPro X17 е сертифициран от водещи софтуерни разработчици като Adobe, Autodesk и Ansys, което обещава убедителна стабилност на системата. Вграденият TPM модул също спомага за подсигуряването на критични данни. CreatorPro е върхова мобилна работна станция, създадена за професионалисти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *