post

Клиентите на мобилното приложение на Yettel могат да спечелят намаления за смарт устройства, спортни стоки и продукти за дома 

 

Последният работен ден от седмицата заслужено идва със страхотни изненади за потребителите на мобилното приложение на Yettel. По традиция играта „Петък с Yettel“ им предоставя възможност да спечелят отстъпки за смарт устройства и партньорски оферти, които този месец стигат до 25%. Страхотните изненади очакват всички, които открият специалния банер „Петък с Yettel“ на началния екран на приложението и изтрият дигиталната скреч карта. Тя ще им разкрие промокод за ново смарт устройство или за някоя от атрактивните партньорски оферти на международната верига за спортни стоки INTERSPORT, веригата от магазини за строителството и дома КРЕЗ, хотели „Шарлопов“, магазини Praktis, Top Rent A Car или Booking. Всеки участник в играта може да сподели спечелената отстъпка с любим човек, който също е в мрежата на Yettel.

През септември участниците в „Петък с Yettel“ могат да открият промокод за 25% отстъпка на NOKIA G22 със 128GB вградена памет и стилен дизайн в два цвята. Задният капак на този модел е от 100% рециклирана пластмаса с гланцово покритие и допринася за по-екосъобразния начин на живот на неговите притежатели. Сред изненадите, които могат да се открити в играта, този месец е и 20% отстъпка за SAMSUNG Galaxy A34 5G. Super AMOLED дисплеят му гарантира ясна картина, дори на силна дневна светлина, и записва най-хубавите лични моменти в ярки и наситени цветове.

Всички, които пътуват често или са постоянно в движение, ще се зарадват да разберат, че сред промокодовете е и 15% отстъпка за Apple AirTag. Малко и изтънчено, това ново устройство помага за проследяване и откриване на изгубени вещи чрез Apple приложение. Може да се закачи на чанта, сак или ключове и разкрива дискретно местоположението на търсената вещ.

С 15% намаление може да бъде грабнат и смарт часовник HUAWEI WATCH FIT Special Edition. Дизайнът му подхожда на всеки стил и е съвместим както с Android, така и с iOS устройства. С него привържениците на активния и здравословен начин на живот ще се сдобият с интелигентен асистент за тренировка и ще могат да разчитат на личен здравен мониторинг.

В играта „Петък с Yettel“ този месец са включени и партньорски оферти, сред които намаления до 20% в онлайн магазина за строителни материали krez.bg и 15% намаление на стоки от строителния хипермаркет Praktis. Играта дава възможност да бъде спечелен промокод за отстъпка от 11% за резервация в хотелите от веригата „Шарлопов“, както и за използването на автомобил под наем от Top rent a car. Включилите се имат шанс да се сдобият също с 10% отстъпка на всички ненамалени спортни дрехи и обувки във физическите магазини на INTERSPORT или онлайн на Intersport.bg. Веригата предлага богато разнообразие от спортни стоки и аксесоари за всяка физическа активност и за всеки вкус. Промокод за 4% кешбек при използването на платформата Booking също е сред изненадите в „Петък с Yettel“.

Потребителите на мобилното приложение на Yettel могат да участват в играта всеки петък еднократно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *