post

Проведе се церемонията по награждаването в конкурса Digital Stars

 

В Пловдив бяха отличени едни от най-изявените млади дигитални маркетолози от цялата страна. Официалната церемония по награждаването в конкурса „Digital Stars“ се проведе в Международен панаир Пловдив за пети пореден път на 12 октомври от 19:30 часа. Бяха обхванати всички аспекти от сферата на дигиталния маркетинг, и поради този факт имаше цели седем категории за най-изявените прохождащи специалисти. Преди да бъдат обявени носителите на наградите, главният инициатор на конкурса – Петър Дяксов, очерта ползите от подобен тип състезание: „Някои от членовете в журито вече са печелили конкурса и виждаме, че той им е дал мотивация да се развиват и да правят нещата още по-добре“.

В категория „Платена реклама“ отличена бе Надежда Николаева. Труд, упоритост и постоянство – това са качествата, които тя намира за ключови, за да постигне този успех още при първото си явяване в подобен конкурс. Стилияна Динева спечели наградата в категорията „Маркетинг чрез съдържание“. Ключът към успеха в конкурса за нея се крие в положения труд и иновативните подходи, които тя прилага със своя екип. Стилияна в момента притежава малка агенция, специализирана в маркетинг на съдържанието и наградата придава допълнителна увереност, че тя и нейният екип се движат в правилната посока. В категория „Маркетинг стратегии и бизнес развитие“ призово отличие спечели Бетина Белчева, а за победител в категорията „E-Commerce“ бе обявена Елена Чардаклиева. Призовото отличие в категория „Маркетинг в социалните мрежи“ получи Деница Нешева-Ценова, а челна позиция в категория “SEO” зае Стефани Душилова. Наградата в категория „Creative“ съвсем заслужено спечели Антония Великова.

Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кариерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цялата страна като ги насърчава да продължават своето развитие. Конкурсът се осъществява без комерсиална стойност и няма аналог в страната. Наградите са базирани на реални проекти, разработени от участниците. Организатори на събитието са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти. Петото издание на конкурса се проведе непосредствено след годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия на България Digital4Plovdiv, в партньорство с Българската Е-комерс асоциация и Diginius.

Digital Stars ще сe проведе за шести пореден път през 2024 година, а апликационната форма за участие в него ще бъде активна на сайта на събитието в началото на година.

Честито на новите дигитални звезди, с пожелание за много бъдещи кариерни успехи!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *