post

Първото голямо DLC (т.нар. downloaddble) за видеоиграта Cyberpunk 2077 – ако не броим купища пачове – трябва да излезе през 2023 г. за персонални компютри, както и за конзолите от ново поколение PlayStation 5, Xbox Series X и S. Допълнението Phantom Liberty е своеобразен шпионски трилър и въвежда нов герой – агента на FIA Соломон Рийд. А най-голямата новина е, че той ще се играе от Идрис Елба.

DLC-то също така включва нови мисии и нов квартал в Нощния град, като всичко това завършва с „една невъзможна мисия за шпионаж и оцеляване“, според изявлението на разработчика CD Projekt Red. Phantom Liberty ще бъде първата партида платено DLC за Cyberpunk 2077, въпреки че няма информация колко точно ще струва.

Припомняме, че Cyberpunk 2077 беше една от най-чаканите игри напоследък. Тя излезе през декември 2020 г. и веднага беше критикувана от много играчи и критици като пълна с бъгове бъркотия. CD Projekt Red пусна серия от пачове за нея и с течение на времето тя се стабилизира, а играчите откриха забавлението, което се криеше там през цялото време.

Сега Идрис Елба се присъединява към колегата си Киану Рийвс във вселената на Cyberpunk и това няма да е последното, което ще чуем за франчайза. Вече съществува невероятен аниме сериал на Netflix, базиран на играта, а CD Projekt Red вече изгражда пълно продължение с кодово име Orion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *