post

GLOBUL и сп. Мениджър организираха петото поредно издание на своя ежегоден зелен бизнес форум, който през тази година премина под надслов „Зелената реиндустриализация“.

Представители на водещи български компании, държавните институции и медиите, дипломати и експерти обсъдиха различни теми от областта на зеления бизнес, включително възможностите за въвеждане на т. нар. „кръгова“ икономика в България, възвращаемостта на зелените инвестициите, новостите в сферата на устойчивия бизнес и др.

Специални гости бяха кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова и г-жа Тале Кандал, временно управляващ посолството на Кралство Норвегия в България.

Петото издание на форума бе открито от редакционния директор на сп. „Мениджър“, г-н Максим Майер и от г-н Ясен Гуев, главен директор „Корпоративна политика“ на GLOBUL, който представи четвъртия пореден Доклад по корпоративна отговорност на компанията и сподели опита на GLOBUL в областта на „умните мрежи“, както и изградената за нуждите на компанията фотоволтаична централа.

Докладът съдържа подробна информация за дейността на GLOBUL през 2013 г. и данни за постигнатите резултати. С ежегодното публикуване на този доклад, компанията ясно заявява своя ангажимент към околната среда, обществото, служителите, клиентите и партньорите си, и се утвърждава като лидер в областта на корпоративната отговорност в България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *