post

AMD обяви своята линия от високопроизводителни мобилни процесори AMD PRO A-серия (наричани с кодовото име “Carrizo PRO”) насочени към пазара на бизнес лаптопи. В сътрудничество с HP, ExactTrak, и Qualcomm Technologies, Inc. (поделение на Qualcomm Incorporated), AMD анонсира богата гама характеристики и функционалност за мобилните машини в бизнеса, използващи новата операционна система Windows 10.

Процесорите AMD PRO A-серия са специално проектирани за бизнеса, гарантирайки дългосрочни ангажименти, характерни за този сегмент – 24-месечна продължителност на живота на продуктите, качество от бизнес клас и възможност за удължена OEM гаранция до 36 месеца.

Вижте още: Започнаха доставките на процесорите AMD PRO A-серия

AMD обяви своята линия от високопроизводителни мобилни процесори AMD PRO A-серия (наричани с кодовото име “Carrizo PRO”) насочени към пазара на бизнес лаптопи. В сътрудничество с HP, ExactTrak, и Qualcomm Technologies, Inc. (поделение на Qualcomm Incorporated), AMD анонсира богата гама характеристики и функционалност за мобилните машини в бизнеса, използващи новата операционна система Windows 10. Процесорите…
За 14-та поредна година AMD е включена в Индекса за устойчиво развитие Дау Джоунс 2015

С поддръжката на стандартите Distributed Management Task Force (DMTF) и Desktop and mobile Architecture for System Hardware (DASH), процесорите AMD PRO A-Series осигуряват по-голяма гъвкавост на управление, на „приятелска за бизнеса“ цена. Мобилността продължава да превзема предприятията, и ИТ отделите търсят непрекъснато оптимизирани средства и решения. Заедно с Qualcomm Technologies, AMD и HP успяха да внедрят най-новото от съвременните модемни технологии в последния модел HP EliteBook.

“С повишените изисквания за корпоративна мобилност, ние се радваме да видим как нашия Qualcomm® SnapdragonTM X5 LTE модем играе важна роля в осигуряването на безпроблемна 4G връзка в компютрите HP EliteBook G3 705 серия,” каза Фрам Акики, старши директор управление на продуктите в Qualcomm Technologies. “Тясното сътрудничество с HP и AMD ни кара да вярваме, че HP EliteBook 705 G3 серия ще даде на бизнес потребителите бърза и защитена комуникация за ценово ефективни решения като проследяване на активи, отдалечено обновяване на данните, и приложения за мобилни плащания.”

С последните пробиви в корпоративни защити, ИТ отделите са под непрекъснат натиск да защитят бизнес информацията. Комбинацията от хипер-мобилни служители и множеството нови заплахи за сигурността е сериозно предизвикателство за ИТ мениджърите. AMD и ExactTrak са решени да преодолеят някои от тези предизвикателства с хардуерната технология Security Guardian.

Вижте още: Новите процесори на AMD намаляват емисиите на парникови газове

“Във време, когато мобилността в бизнеса нараства експоненциално, и когато компаниите понасят сериозни загуби – както финансови, така и на добро име – поради пробиви в сигурността, защитата на мобилните данни е с най-висок приоритет,” каза Норман Шоу, основател и СЕО на ExactTrak. “Нашата технология Security Guardian осигурява гео-заграждане, ключова характеристика за управление на данните и системите, и може да се интегрира с ARM TrustZone и AMD Secure Processor, и разполага със способността отдалечено да разруши чипа с данни, ако устройството е загубено или откраднато. С нея AMD и ExactTrak ще бъдат лидери в x86 индустрията, като поставят основа, на която потребителите да се доверят, на хардуерно и на софтуерно ниво.”

Мобилните процесори AMD PRO A-серия са достъпни от днес в основните онлайн вериги, и се предлагат също с компютри като HP EliteBook 705 G3 серия, включително HP EliteBook 725, 745 и 755 модели.

2 thoughts on “Започнаха доставките на процесорите AMD PRO A-серия

  1. Pingback: AMD разширява гамата графични решения за „вградени системи“ | Pixelmedia.bg

  2. Pingback: AMD представи нови Dell Precision мобилни работни станции | Pixelmedia.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *