post

Удобството на технологиите за дома и за мобилно развлечение става още по-достъпно с комплекта от смартфон Motorola Moto G32 и безкабелна прахосмукачка Philips PowerPro Aqua от A1. Двата уреда имат една и съща мисия – да помагат на потребителите да правят повече, по-бързо и по-лесно.

Moto G32 е поредно силно предложение от G серията на Motorola. Неговият 6,5-инчов Full HD екран е с 90 херца честота на опресняване, която дава плавна картина при гледане на видео, социални мрежи и игри. Процесорът Qualcomm Snapdragon 680 е съчетан със 128 GB памет и 6 GB RAM за висока производителност, както и с технология за многоизмерен стерео звук. Основната камера е с 50-мегапикселов сензор, а батерията е с капацитет 5000 mAh.

Philips PowerPro Aqua FC6408/01 е предназначена за хората, които ценят както чистотата на дома си, така и своето собствено време. Безкабелната прахосмукачка засмуква и мие с едно движение.

Нейният трислоен филтър улавя микрочастици, а прахът се изхвърля от контейнера бързо, лесно и хигиенично. Технологията PowerCyclone 4 за по-ефективно почистване с вакуум и допълнителният накрайник за килими правят лесно справянето и с най-тежките замърсявания. Philips PowerPro Aqua с едно движение се превръща в мощна ръчна прахосмукачка – за мебели и труднодостъпни ъгли.

Комплектът от Motorola Moto G32 и Philips PowerPro Aqua се предлага от A1 за 23,99 лв. на месец при сключване на договор с план Unlimited Ultra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *