post

Все още не сте научили баба си да пазарува от Amazon.com? Сега тя вече има сериозен стимул да го направи – електрическата отварачка за буркани на Black & Decker е мечта за всички die-hard фенове на собственоръчно приготвена зимнина.

Устройството е универсално по отношение формата и размера на буркана и ще се справи без проблеми с всички стандартни стъклени съдове, които се предлагат на пазара. Здравите гумирани челюсти плътно прилепват към капачката, докато разположените в основата подвижни пластини осигуряват стабилен контра захват.

Black and Decker JW275 Lids Off Jar Opener е електрически, т.е. след поставянето на буркана в гнездото му трябва просто да натиснете бутона в горната част на уреда, за да може мощен импулс да завърти и отвори дори най-заялата и упорита капачка.

Електрическата отварачка за буркани е сгъваема и не заема много място, когато не я използвате. Тя се захранва с ток от електрическата мрежа, така че няма повод да се безпокоите дали батериите ще ви стигнат, за да отворите поредния буркан за коледната трапеза.

Уникалната машинка, за която тайно подозираме, че е дело на български емигрант, се продава в Amazon.com за 19,99 USD – справедлива цена, която си струва да платите по пътя към кулинарното блаженство.

One thought on “Електрическа отварачка за буркани от Black & Decker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *