post

 

Седмица остава до водещото кариерно експо за квалифицирани кадри – Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29 септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30 септември в онлайн формат. Очаква се в Career Show 2021 да се включат над 100 работодатели и повече от 4000 квалифицирани кандидати.

Компаниите-изложители са лидери в различни сфери и представят възможности за развитие на хора с разнообразни умения и опит. На Career Show 2021 ще намерите работодатели в сферата на IT, финанси, аутсорсинг, търговия и логистика, телекомуникации, инженерство и промишленост и др. Малка част от компаниите, които ще очакват своите нови служители са VMware, Codix, Alorica, Phoenix Media, Amadeus, Next Solutions, Nexo, Nielsen, Райфайзенбанк, Philip Morris, Kaufland, ProCredit Bank, А1, Уча.се, Ingram Micro, Telenor, LIDL и др.

“Career Show е място за нови възможности и цялостно професионално и личностно развитие. Събитието спечели доверието на стотици работодатели и се наложи като водещо кариерно изложение у нас. Щастливи сме, че предоставяме на квалифицираните, амбицирани и търсещи хора платформа за тяхното развитие. Подкрепяме стремежа към движение напред и сме благодарни на всички участници за доверието. Интересът към Career Show става все по-голям с всяко следващо издание. Това ни вдъхновява и мотивира да създаваме максимално полезно изживяване за участниците на всяко наше събитие”, коментира Симона Хареизанова, съосновател на Career Show.

Неотменна част от Career Show всяка година е целодневната интерактивна програма, в която доказани професионалисти от различни сфери.Тази година своите формули за успех пред участниците ще споделят специалните гости на събитието Миролюба Бенатова, Левон Хампарцумян, Силвена Роу, тв водещата Десислава Стоянова, младият режисьор Крис Захариев, Йордан Дъбов и много други.

Участниците в Career Show 2021 могат да се включат в над 40 интерактивни сесии за кариера, развитие, успех, високи технологии и др. В програмата има теми, свързани с кариера в ИТ, биомедицина, дигитален маркетинг, както и ценни съвети за квалифицирани кадри и млади професионалисти.

 

Участието в събитието е безплатно след задължителна регистрация на: https://careershow.bg/register/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *