post

Безплатен достъп до телевизионните канали HBO, HBO Comedy и Cinemax в продължение на един месец ще получи всеки нов клиент на пакети Стандарт и Екстра на VIVACOM TV.

Специалната оферта важи за периода от февруари до края на април, независимо дали клиентът сключва срочен или безсрочен договор за услугата.

След изтичане на едномесечната оферта цената на допълнителия пакет HBO, HBO Comedy и Cinemax остава както и до сега 9 лв. на месец, а на пакета HBO + HBO Comedy – 6 лв.

През месец Януари в портфолиото на VIAVCOM TV беше добавена и програмата на Дарик радио, както и заменилият PRO.BG нов телевизионен канал bTV Action.

До края на април VIVACOM TV се предлага за 4,90 лв. на месец за пакет от 40 телевизии, сред които освен ефирните канали влизат още bTV Cinema, Fox Life, спортната RING.bg, Евроком, Animal Planet, музикалните канали – MAD, City TV, Балканика, детските – Е-KIDS и Супер7 и др.

Най-големият пакет включва повече от 70 канала на цена от 8,90 лв. на месец. Клиентите на този пакет получават като подарък и възможността да гледат най-новите холивудски продукции чрез услугата Premium Digital.

Основните предимства, които новата услуга предлага, са безплатно оборудване, единна месечна сметка за телефон и телевизия и монтаж до пет дни от заявяването на услугата.

Другото предимство на VIVACOM TV e внимателната селекция на каналите във всеки едни от пакетите, така че дори и най-икономичният пакет да бъде достатъчно разнообразен и да покрива нуждите на всеки член от домакинството.

Цифровата телевизия на VIVACOM предоставя още EPG (Electronic Program Guide) – информация за програмите на каналите за една седмица напред и възможност за родителски контрол.

VIVACOM TV стартира в края на септември миналата година и само за четири месеца стана вторият най-голям доставчик на сателитна телевизия в България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *