post

През март всеки абонат на цифрова телевизия от М-Тел, който активира пакет HBO или HBO&Cinemax, ще гледа филмовите канали един месец без месечна такса като подарък.

На цена от 10,90 лева на месец, пакетът HBO&Cinemax ще предложи на зрителите пет филмови канала, сред които HBO HD, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2 и HBO Home Box Office.

Срещу месечна такса от 8,90 лева всеки киноман може да избере пакет с включени каналите HBO.

HBO е единственият телевизионен канал в България, който няма да прекъсне любимия ви филм заради реклами.

В зависимост от предпочитанията абонатите могат да гледат най-новите филми с HD качество или да се забавляват с хитови сериали.

Сред премиерните заглавия в програмата на HBO и Cinemax за месец март са филми като: „С жени на море“, „На изток и надолу“, „Game of Thrones“ и други.

Промоцията важи за всички потребители, абонирали се за пакет HBO&Cinemax или HBO до 31 март.

Цифровата телевизия от М-Тел предлага над 160 телевизионни български и чуждестранни телевизионни програми, а също така и допълнителни опции като програмен справочник, времево изместване (Time shifting), домашна видеотека с голям набор от филмови заглавия и много други.

Програмният справочник дава възможност каналите да се сортират по категории – научнопопулярни, детски, дамски или по азбучен ред.

Опцията „Картина в картината” позволява на абонатите да следят програмата по останалите канали, докато на екрана се запазва настоящият избран канал.

С времевото изместване пък могат да се гледат изпуснати предавания, при това с възможностите на домашното видео – превъртане на предаването, връщане и спиране на кадъра на пауза.

Цифровата телевизия на М-Тел може да напомня и за бъдещо предаване по задание на зрителя.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *