post

AGON by AOC – една от водещите световни марки за геймърски монитори и IT аксесоари – представя AOC GAMING 25G3ZM/BK, 24,5″ (62,23 см) плосък монитор за игри с честота на опресняване 240 Hz, 1 ms GtG и 0.5 ms MPRT време за реакция, перфектен за запалени геймъри, които се състезават в динамични е-спорт заглавия. Благодарение на Fast VA панела, 25G3ZM/BK комбинира високи кадрови честоти и бърза реакция с живи, дълбоки цветове, широка цветова гама и висок контраст от 3000:1. Отличен, както във визуално наситените игри, базирани на история, така и в състезателните заглавия, новият AOC GAMING 25G3ZM/BK ще бъде наличен от октомври на препоръчителна крайна цена от 469 лв. с ДДС.

AOC GAMING 25G3ZM/BK е отлично предложение за геймъри, които обновяват своя PC и искат да скочат директно в горещите онлайн състезания и двубои. Идеалният 24,5″ размер позволява на състезателите по електронни спортове и ентусиастите да се фокусират върху целия екран в един и същи момент в сравнение с по-големите 27-32″ дисплеи и така им гарантира, че няма да пропуснат нито една мишена с периферното си зрение. С Full HD резолюция (1920×1080) при размер 24,5″ 25G3ZM/BK дава остри изображения с плътност на пикселите 90 PPI.

Нещо повече, тъй като Full HD натоварва по-малко съвременните GPU, те могат да постигнат много високи кадрови честоти, което означава, че потребителите ще получат максимума от своя 240 Hz монитор. С функцията Motion Blur Reduction (MBR), 25G3ZM/BK постига 0,5 ms MPRT и по този начин елиминира замазването в сцените с бързо движение. Adaptive-Sync поддръжката с променлива честота на опресняване в границите 48-240 Hz допълнително подобрява геймърското преживяване като премахва насичането и накъсването. Малкото входно закъснение на 25G3ZM/BK позволява на играчите да получат почти мигновена визуална обратна връзка на своите действия.

25G3ZM/BK предлага контрастно съотношение 3000:1 благодарение на VA технологията на панела, 8-битова дълбочина на цвета за 16,7 милиона цвята и 100% sRGB покритие, което го прави идеален за игри, както и за консумиране на съдържание, и дори за създаването му. Благодарение на широките зрителни ъгли от 178°/178° и яркост от 300 нита, 25G3ZM/BK предлага приятно преживяване в почти всякаква среда. Flicker-Free технологията и настройката low blue light подобряват зрителния комфорт, както през деня, така и през нощта.

Създаден за потапящи игрови сесии, 25G3ZM/BK предлага стабилна стока с 4 крака и минимална заемана площ, която позволява ергономични настройки, включително 130 мм настройка по височина, обръщане (90° портрет), завъртане и накланяне. Отворът за прекарване на кабелите в стойката помага за подреждане на бюрото, а опцията за VESA монтаж и 3-странния безрамков дизайн позволяват лесно създаване на мултимониторни конфигурации. До три източника могат да бъдат свързани към 25G3ZM/BK, благодарение на наличието на 1x DisplayPort 1.2 и 2x HDMI 2.0 порта.

Софтуерът AOC G-Menu може да бъде използван за промяна на настройките като например Dial Point (мерник върху картината) – идеално за FPS заглавия – или Shadow Control за осветяване на детайли в тъмни области, без да бъде засегнато цялото изображение и Frame Counter за отчитане броя на кадрите в ъгъла на екрана. 25G3ZM/BK е съвместим също и с актуалното поколение конзоли (PS5 и Xbox Series S и X) и може да показва картина от тях при резолюция 1920×1080 и 120 Hz.

AOC GAMING 25G3ZM/BK ще бъде наличен от октомври 2022 г. на препоръчителна крана цена от 469 лв с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *