post

AGON by AOC – една от водещите марки за геймърски монитори и IT аксесоари – обяви, че високо оценяваната серия G2 series се разширява с нови модели с IPS панели. AGON by AOC пуска четири различни модела с или без настройващи се по височина стойки и USB хъбове, всички предлагащи по-висока честота на опресняване от 165 Hz: 24G2SPU, 27G2SPU, 24G2SPAE и 27G2SPAE.

Игра за всеки
Портфолиото на AGON by AOC предлага богат избор от опции за различни типове геймъри. Играещите от време на време ще се радват най-много на плоските IPS панели или извитите VA панели от серията G2, както и на по-агресивната 1000R извивка на серията G3. Модели като 60,5 см/24” 24G2U и неговия 68,6 см/27” събрат 27G2U са едни от най-продаваните геймърски монитори на пазара, благодарение на изключителната стойност и високата производителност, предлагани от тези монитори за амбициозни геймъри. И двата бяха оценени от изпитателите и получиха множество награди като „Най-добър монитор за игри“ от много редактори по света.

По-големи, по-бързи, по-здрави
AGON by AOC поддържа лидерството и обновява тези модели със 165 Hz честота на опресняване. Очаквани през този месец, 24G2SPU и 27G2SPU ще заменят 24G2U и 27G2U. Снабдени с ергономични стойки, които позволяват настройка на височината, накланяне, завъртане и обръщане, тези монитори могат да бъдат позиционирани оптимално за постигане на подобрено геймърско преживяване като дават на играчите възможност да използват няколко дисплея в мултимониторни конфигурации. Като най-добре оборудвани модели от серията 24G2SPU и 27G2SPU имат интегриран 4-портов USB хъб, така че играчите могат да свържат клавиатури и мишки директно към монитора, намалявайки бъркотията на бюрото. И двата модела са снабдени с по два говорителя с мощност 2 W.

IPS панелите, които са използвани във всички модели, предлагат кристална Full HD резолюция, при която играчите могат да постигнат високи кадрови честоти, без да претоварват своите GPU. Честота на опресняване от 165 Hz осигурява много по-плавно геймърско преживяване от своите аналози със 144 Hz, което дава на геймърите конкурентно предимство, когато стане напечено. Времето за реакция от 1 ms MPRT практически елиминира призрачните ефекти и гарантира остра картина без замазване, а Adaptive-Sync поддръжката премахва насичането чрез използване на променлива честота на опресняване. Елегантният, 3-странен безрамков дизайн на моделите излъчва тяхната геймърска принадлежност и пасва перфектно на модерните бойни станции, като освен това подобрява гъвкавостта на конфигурациите с повече от един монитор.

Потребителите с няколко дисплея могат да обмислят покупката на по-опростените монитори AGON by AOC 24G2SPAE и 27G2SPAE като по-изгодни опции без USB хъб, с по-обикновена стойка. Аналогични на 24G2SPU и 27G2SPU по отношение на панелите, но с намален набор от функции, те перфектно подхождат на дву- и тримониторни конфигурации или на потребителите, които вече са снабдени със стойки за монитори като AOC AD110D0, при която се използва VESA опцията за монтаж.

И четирите нови модела идват със специализирани настройки за игри като Game Color (за настройка на цветовото насищане), Dial Point (постоянен мерник за точно прицелване), LowBlue Mode за дълги игрови сесии през нощта и три игрови режима за различни типове заглавия като FPS, RTS, Racing плюс три персонални режима. Новият, модерен софтуер за настройка G-Menu прави конфигурирането лесно и бързо.

AOC GAMING 24G2SPU е наличен от края на март 2022 г., а и 27G2SPU – от април 2022 г. на препоръчителни цени от съответно 489 и 579 лв. с ДДС.

AOC GAMING 24G2SPAE и 27G2SPAE ще са налични от юли 2022 г. на препоръчителни цени от съответно 449 и 549 лв. с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *