post

Директорът на Coinbase Браян Армстронг смята, че криптовалутите са пътят към т.нар. финансово включване и изграждане на отворена финансова система. Според него компанията му може да има решаваща роля в реализирането на тази цел, съобщава Coindesk.

По време на представянето на плановете на Coinbase Армстронг казва, че една от целите на компанията е да развие блокчейн технологията така, че поне 100 млн. души да започнат да използват криптовалути.

“Визията за Coinbase е да създадем по-голяма икономическа свобода за всеки човек и бизнес през следващите 10 години”, казва Армстронг. Паралелно със своите цели компанията планира да продължи да инвестира в стартъпи.

“Coinbase не може да направи всичко сама. Трябва да има хиляди компании”, казва Армстронг. Той допълва, че компанията иска да продължи да изгражда добри отношения с традиционните финансови институции и регулации.

Армстронг казва, че Coinbase вече е изградила солиден и доверен бранд и иска “да има един милиард души, които в следващите 5 до 10 години, да имат достъп до отворена финансова система всеки ден през нашите продукти”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *