post

На 21 юли един от водещите дистрибутори на техника Диджи Електроникс навърши 10 години от своето основаване. Компанията отбеляза своя юбилей с партньори и представители на ИТ медиите.

„Десет години в сектора, в който оперираме, не са никак малко – каза Анна Табакова, търговски директор на Диджи Електроникс. – Дистрибуторският сектор е изключително динамичен, а предизвикателствата в него са наистина много. През тези години основна цел за нас е била да следим отблизо пазарните тенденции, да откриваме нови ниши и възможности за бизнес, с което да помагаме на нашите партньори. Изключително сме благодарни на партньорите си за техния бизнес с нас.”

През последната година компанията сключи няколко важни споразумения за дистрибуция с водещи ИТ производители като ASRock, Tp-Link, Mio Technology, Apacer.

В публикуваната наскоро класация Топ 100 на ИКТ компаниите у нас Диджи Електроникс заема 13 място с приходите си за 2009 година. Компанията е сред малкото дистрибутори показали ръст за миналата година, заемайки със своите резултати 5-та позиция в дистрибуторския сегмент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *