post

Новите попълнения в премиум серията таблети на SAMSUNG – Galaxy Tab S2 8.0 и S2 9.7, вече могат да бъдат намерени в магазините на VIVACOM.
Моделите се отличават по размера на своя екран, но и двата осигуряват перфектно качество на изображението със SUPER AMOLED дисплей, със съотношение 4:3. За потребителите, които предпочитат по-компактни устройства, практичният Tab S2 8.0 е най-доброто решение. А хората, които обичат мултифункционални устройства с по-голям екран, могат да разчитат на Tab S2 9.7.
Флагманите се отличават със стилен метален корпус, като съчетават удобство и функционалност в едно. Изключително леки и тънки – с дебелина едва 5.6 мм, таблетите са оборудвани с мощен процесор – 4-ядрен 1.9GHz + 4-ядрен 1.3GHz. Работят с операционна система Android 5.0 (Lollipop). Сред останалите им характеристики се нареждат 32GB вградена памет и 3GB RAM, както и слот за microSD карта с капацитет до 128GB.
Samsung Galaxy Tab S2 8.0 и Tab S2 9.7 улесняват изпълнението на служебните задачи с помощта на предварително инсталирани MS Office приложения за лесно преглеждане, редактиране и споделяне на документи. Двете устройства са идеално допълнение и за свободното време, в което всеки иска да запази за дълго най-ценните спомени – с  8MP камера с голяма бледна на обектива F1.9 за по-светли и ясни снимки и 2.1MP предна селфи камера. В допълнение към тях устройствата са снабдени с редица приложения, които да улеснят ежедневието на потребителите, като компас, акселарометър, жироскоп, скенер за пръстови отпечатъци и други.
Двата таблета се предлагат на най-добри цени – 32.90 лева на месец за Samsung Galaxy Tab S2 8.0 и 39.90 лева на месец за Samsung Galaxy Tab S2 9.7 с тарифен план Traffic Unlimited XL+ с договор за две години. Само до края на месец септември най-предпочитаният абонамент за мобилен интернет е с 50% отстъпка от месечната такса за целия срок на договор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *