post

M3 е част от новата гейминг серия на Sony, която предлага завладяващи изживявания, с които води геймърите към победата.

Днес Sony Europe B.V. обяви прозореца, в който Гейминг монитор INZONE M3 ще бъде наличен за Европа, като предварителни заявки вече се приемат в определени страни. Новата марка гейминг аксесоари използва експертизата на Sony, която е пионер в аудио-визуалните технологии, и предлага функции, с които геймърите могат да се потопят и фокусират изцяло върху играта и да побеждават.

Изключително плавно действие и яркост на картината

Новият гейминг монитор INZONE M3 с HDR предлага Full HD резолюция със скорост на опресняване 240Hz с 1ms GtG (Gray to Gray) и технологии за променлива скорост на опресняване, които позволяват на геймърите да уловят точно движенията на противниците в игри със стрелба. С над 99% покритие на sRGB спектъра, мониторът INZONE M3 изпълва вашата игра с богати, ярки цветове. Богатото нюансиране на цветовете придава изключителен реализъм на всяка сцена.

Разработени да подхождат на всеки стил на игра

Уникалната стойка позволява мониторът да заема по-малко пространство, за да може играчите лесно да разположат клавиатура под ъгъл и голяма поставка за гейминг мишка около или под монитора. Сред другите функции са регулируема височина и наклон и възможност за прибиране на кабелите за по-чисто пространство върху бюрото. 

В помощ на вашия геймплей 

С функцията Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch), потребителите могат да управляват до два отделни компютъра от една единствена клавиатура, мишка и слушалки, свързани към монитора. С режима FPS Game Picture Mode потребителите могат да оптимизират яркостта и контраста, за да виждат своите опоненти по-ясно. В допълнение към това, те разполагат и с функцията Black Equalizer, с която се разкриват дори детайлите, скрити в сенките. 

Perfect for PlayStation 5 

Мониторите INZONE M3 използват технологията Auto HDR Tone Mapping, която работи с конзоли PlayStation5, автоматично разпознава монитора по време на първоначалните настройки и оптимизира HDR настройките. Освен това мониторите автоматично превключват от PlayStation5 в кино режим Cinema Mode, когато гледате филми и в гейминг режим Game Mode, когато играете игри.

Софтуер INZONE Hub PC: персонализирайте своя геймплей 

Софтуерът INZONE Hub на Sony[1] е създаден специално за управление на монитори и слушалки с марката INZONE и позволява на потребителите да персонализират своето изживяване като правят свои собствени настройки на много и различни операции, включително настройки на звука и картината.

INZONE M3 27-инчов Full HD/240Hz гейминг монитор – основни спецификации:

  • До 240Hz скорост на опресняване, IPS, 1ms GtG (Gray to Gray) време за реакция и технологии за променлива скорост на опресняване като NVIDIA®. Съвместимост с G-SYNC[2] и VRR със стандарт HDMI 2.1.
  • С DisplayHDR™ 400 сертификация[3] sRGB99% покритие на цветното пространство и поддръжка на 1,07 милиарда цвята получавате ярки гейминг изживявания с богати, наситени цветове.

Цени и наличност:

  • INZONE M3: за информация относно цени и предварителни продажби, посетете страницата на Sony за вашия регион на адрес sony.bg 

Други монитори INZONE

  • INZONE M9

INZONE слушалки с микрофон

  • INZONE H9
  • INZONE H7
  • INZONE H3

[1] Налично на интернет страницата на Sony(https://www.sony.net/inzonehub-support) с поддръжка на Windows 10 или 11.

[2] Планирано сертифициране.

[3] Планирано сертифициране

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *