post

През последните години свикнахме да гледаме кино продукции, в които войниците на човешката раса се сблъскват с извънземни нашественици и 2016 г. не е по-различна в това отношение. Един предстоящ филм обаче е на път да промени този стереотип и да представи срещата с чуждопланетна цивилизация по един съвсем различен начин.

Става въпрос за Arrival на Денис Вилньов, в който централно място в сюжета е отредено на лингвистката Ейми Адамс и нейните опити да разбере начина на комуникация на инопланетяните и посланията, които те искат да ни предадат.

Sony вече публикува първия международен трейлър на проекта, който се отличава с красива визия на извънземните кораби, представляващи огромни издължени айцевидни структури, носещи се във въздуха, както и с драматични обрати, свързани с неразбирането на пришълците. Някои държави решават да атакуват техните летящи структури, други все още се опитват да запазят възможностите за комуникация.

Филмът обещава да ни предложи една наистина различна и интересна гледна точка за първия контакт, както и да постави редица въпроси, свързани с комуникацията в собствените ни семейства, държави и сложни международни отношения.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *