post

Logitech представя най-новите попълнения в премиум серията Master, която предлага върхова производителност. Поотделно всяко устройство е невероятно усъвършенствано, а комбинацията от двете е още по-добра. Мишката и клавиатурата осигуряват стабилна и надеждна производителност, която ще преобрази начина, по който работите. Проектирана и изработена в Швейцария, MX Master 3 осигурява ултра бързо и уптра прецизно скролиране благодарение на новото скрол колелце MagSpeed. Задвижвана от електромагнити, MX Master 3 ви позволява безшумно да преминете през хиляди линии за секунди. MX Keys, с технология Perfect Stroke, предоставя най-доброто тактилно, нископрофилно писане на клавиатура Logitech.

„Нашите най-нови флагмани са предназначени за напреднали потребители, като софтуерни разработчици, инженери или дизайнери, които искат да бъдат по-продуктивни и трябва да взаимодействат с цифровото си съдържание с бързината на мисълта“ – каза Генералният мениджър за креативност и продуктивност в Logitech Делфине Донне-Крок. „Скрол колелцето MX Master 3 MagSpeed е нашето най-бързо, най-тихо и модерно колелце за придвижване до момента, а MX Keys ви предлага най-удобното нископрофилно писане, което можем да осигурим, за да работите толкова дълго, колкото желаете. Когато се използват заедно, тези инструменти за първокласна продуктивност осигуряват най-доброто решение на вашето бюро.”

Logitech MX Master 3
Модерната безжична мишка Logitech MX Master 3 е създадена с фокус върху скоростта и точността, а внимателно изваяната ѝ форма осигурява удобство през целия дълъг работен ден, като дава опора на ръката и китката. Профилите за често използваните софтуерни приложения са готови за работа, а в допълнение получавате опции за персонализация чрез Logitech OptionsTM. Мишката включва емблематичният за Logitech MX изключително прецизен сензор DarkfieldTM с 4,000 DPI, който проследява движенията на всякаква повърхност, включително и върху стъкло. Тя разполага и с презареждаща се батерия, която издържа до 70 дни с пълен заряд, а 3-минутно бързо зареждане ви дава възможност да я ползвате през целия ден.

Logitech MX Keys
Съвременната безжична клавиатура Logitech MX Keys предлага първокласно преживяване при писане с плавен натиск на клавишите и точна, тактилна реакция, когато бутоните са натиснати. Снабдена с интелигентно осветление, подсветката разпознава ръцете ви и автоматично настройва осветлението на клавиатурата в зависимост от осветеността на стаята. Освен това се изключва, когато не се използва, за да пести енергията в батерията и да не разсейва допълнително. Мека и устойчива, подвижната опора за длани се предлага и с версията Logitech MX Keys Advanced Wireless Plus, което придава допълнителен комфорт на клавиатурата.

MX Master 3 x MX Keys – Заедно е по-добре
Logitech MX Master 3 и MX Keys са съвместими с Windows, Mac и най-популярните Linux дистрибуции. Мишката и клавиатурата са съвместими с технологията Logitech Flow ™, което ви позволява лесно и безпроблемно да включвате и контролирате до три компютъра с Windows или Mac едновременно. Това ви дава възможност да копирате и поставяте съдържание, изображения и документи между вашите компютри и между операционните системи. Създадени да издържат часове наред употреба, Logitech MX Master 3 и Logitech MX Keys имат USB-C бързо зареждане и първокласен дизайн, като придават завършен облик на модерното бюро.

Цени и наличност
Очаква се Logitech MX Master 3 and Logitech MX Keys да бъдат налични през септември 2019 г. на Logitech.com и Amazon.com, както и в избрани магазини от търговската мрежа през октомври 2019 г.
Предложената цена на дребно за MX Master 3 е 219 лв., а MX Keys е също 219 лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *