post

Очаква се Poco да пусне нов смартфон, наречен Poco X5 Pro. Точно като своя предшественик, той ще се базира на серията Redmi Note Pro и съответно ще сподели нейния дизайн, но ще пристигне в ексклузивни за Poco цветове и покрития.

Според слуховете до сега, Poco X5 Pro може да е ребрандирана версия на Redmi Note 12 Pro Speed Edition за световните пазари. Това означава, че ще се предлага с различен чипсет и камера.

Очаква се телефонът да разполага с 6.67” 10-битов 120 Hz OLED дисплей с до 1920 Hz PWM затъмняване и 240 Hz честота на семплиране при докосване. Твърди се, че ще се захранва от чипсет Snapdragon 778G, съчетан с до 256 GB памет.

Смартфонът ще разполага със 108 МР основна камера, съчетана с 8 МР ултраширок сензор и 2 МР макро. Батерията му ще е с капацитет 5000 mAh и поддръжка на 67 W бързо зареждане.

Тъй като Redmi Note 12 Pro Speed Edition не е пуснат все още на световните пазари, няма как със сигурност да знаем цената на Poco X5 Pro, но вероятно тя ще е около 300 долара. Марката все още не е обявила датата на премиерата му, но вече започна да го рекламира активно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *