post

Известният анализатор Минг-Чи Куо направи нова прогноза за серията iPhone 14. Този път става въпрос за предната камера, а Куо твърди, че всички модели от серията ще пристигнат с подобрена селфи камера с автофокус.

И четирите модела iPhone 14 тази година ще могат да се похвалят с предни камери с автофокус и бленда f/1.9, пише анализаторът. Това би било сериозен ъпгрейд в сравнение с предишните модели на Apple, които упорито се придържаха към сензори с фиксиран фокус и бленда f/2.2.

Всичко това ще е от полза за снимки, видео разговори и поточно видео, а по-широката бленда ще позволи на сензорите да улавят повече светлина и ще доведе до по-добри снимки както през деня, така и на слаба осветеност. Добавянето на автофокус ще позволи по-добро проследяване на обекта и подобрена дълбочина на полето при снимки и клипове, особено в портретен режим.

Няма данни за размера и разделителната способност на сензора, който Apple ще използва, но добавянето на автофокус със сигурност ще донесе по-добро изживяване със селфи камерата на iPhone 14.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *