post

Измина известно време, откакто Sony анонсира следващата част от историята на Кратос. По-рано тази година компанията представи играта “God of War: Ragnarok” като ни показа баща и син в търсене на Тор – Богът на войната от скандинавската митология. В новия трейлър, разкрит по време на септемврийското събитие State of Play, те очевидно са го намерили.

Трейлърът разкрива сложния сюжет на играта, виждайки как Кратос привидно следва примера на сина си този път. Заедно те ще определят дали са обвързани от съдбата и пророчеството, или сами определят съдбата си. Всичко това, докато маршируват през парад от зашеметяващи визуални ефекти и бързи битки, размахвайки познати оръжия като Остриетата на Хаоса и Брадвата на Левиатан.

Със загадванията си за историята и екшъна, трейлърът определено е впечатляващ и изглежда, че анонсира достоен наследник на God of War от 2018 година. Ако това не е достатъчно, за да убеди геймърите да закупят играта, Sony пуска и специален контролер, наречен God of War Ragnarok DualSense.

God of War: Ragnarok и неговият геймпад с ограничено издание ще са налични на 9 ноември. Предварителни поръчки за контролера ще са възможни от 27 септември.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *