post

Ако някога сте имали желание да видите лицето си върху фигурка на емблематичните екшън герои Ghostbuster, Power Ranger или GI Joe, това вече е възможно, благодарение на Hasbro и фирмата за 3D печат Formlabs.

Те предлагат съвместна нова услуга – Hasbro Selfie Series, която позволява на потребителите да сканират лицето си с телефона си и след това да им бъде доставена персонализирана екшън фигурка. Сред наличните за момента герои са – X-Wing Pilot, Ghostbuster, Power Ranger и Snake Eyes от GI Joe.

За сега от иновативната услуга могат да се възползват само потребители от САЩ, които са изтеглили мобилното приложение Hasbro Pulse. Те ще могат да получат своята персонализирана 6-инчова колекционерска фигурка след заплащането на 60 щ. долара.

Услугата е част от разрастващия се проект на Formlabs за превръщане на 3D принтирането в предпочитан начин за създаване на персонализирани продукти за масовия пазар. Компанията вече се обедини със Sennheiser, за направата на 3D отпечатани слушалки и с Gillette за създаването на персонализирани дръжки за бръсначи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *