post

Една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News номинира SiteMedia Consultancy в категория „Agency of the Year“ в престижната си класация Platinum PR Awards 2019. Компаниите са оценявани по постигнатите резултати през последната година, реализирани проекти, работа с клиенти, иновативни подходи, възможности за развитие, нестандартни работни решения, цялостно отношение към работния процес и много други постижения. Церемонията по връчване на наградите ще се състои на 17 септември в Ню Йорк.

Агенцията има и още няколко номинации сред финалистите в различните категории на Platinum PR Awards 2019:

  • екипът на SiteMedia Consultancy е номиниран за PR Team of the Year. Той ще се бори за призовото място с комуникационните екипи на Mastercard Europe, T-Mobile, Центъра за контрол и превенция на заболяванията към Министерството на здравеопазването и социалната политика на Съединените щати и други.
  • SiteMedia Consultancy е номинирана в категория Community Relations за кампанията #daretowowandcare, реализирана за бранда Nivea на Байерсдорф България.
  • Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy, е номиниран в категория „CEO of the Year“. Той е единственият представител на Източна Европа, достигнал до финала на авторитетните награди.

SiteMedia Consultancy се съревновава агенции като FleishmanHillard, Hill+Knowlton, Burson Cohn Wolfe, Ruder Finn, MSL Group, Weber Shandwick, Edelman, Ketchum и много други. Тя е единствената агенция от Източна Европа, получила четири номинации на Platinum PR Awards 2019.

Пълният списък с всички финалисти в Platinum PR Awards 2019 може да видите тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *