post

Пощенска банка стана една от първите банки в България, предлагащи онлайн видео консултации за клиентите, интересуващи се от жилищно финансиране, но нямащи време да стигнат до офисите на компанията.

Банката вече предлага директна видео връзка през интернет, даваща достъп до безплатна консултация за кредити, като според представители на банката услугата е предназначена за хората, които биха искали да получат професионална индивидуална консултация за жилищно финансиране, без да губят ценно време в трафика на големите градове. Ще се осъществява през Skype, като е напълно безплатна и достъпна от лаптоп, таблет или смартфон от всяка точка на света.

От Пощенска банка обясниха, че не са избрали специална видео платформа, а ще използват Skype заради неговата популярност. Според данни на Microsoft софтуерът се използва от 264 300 българи. Все по-голям брой домакинства у нас имат достъп до глобалната мрежа – 1 439 944 е броят на семействата, имащи достъп до Интернет към декември 2013 г., като над 51% от българите са активни он-лайн.

Профилът на най-активните Интернет потребители у нас очертава мъж или жена на възраст между 16 и 34 години, с висше образование, живеещи в големия град. Именно това са хората, които най-често се интересуват от закупуването на имот чрез жилищен кредит. Затова считаме, че в модерните времена, в които живеем, новият онлайн канал за консултация, предлаган от Пощенска банка, е улеснението, което клиентите отдавна очакват.

finansirai.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *