post

 

Разговаряй свободно и слушай музика, където и да си, каквото и да правиш, с HONOR FlyPods Lite

 

HONOR, глобалният смарфон бранд, пусна в продажба в България безжичните слушалки HONOR FlyPods Lite. Те могат да бъдат закупени от магазинната мрежа на Технополис из цялата страна на атрактивната цена от 195 лева. Слушалките са налични в два елегантни цвята: черно и бяло.

 

HONOR FlyPods Lite са идеалният избор за динамичното и забързано ежедневие. Независимо дали обичате да тичате сутрин и да слушате аудио книги, да карате кола и да се наслаждавате на любимите си песни или да говорите с приятели, докато пътувате, безжичните слушалки на HONOR са подходящи за всяка ситуация и предлагат едно истинско безжично изживяване.

 

Елегантни и леки от пръв допир

HONOR FlyPods Lite се отличават с елегантен, премиум ID дизайн с фино полирана повърхност. Предлагат се в класическите цветове – черно или бяло, което ги прави стилно допълнение за всеки лайфстайл. Идват без кабел и представляват компактни слушалки-тапи.

 

Свобода без кабели

Бързата и стабилна Bluetooth 4.2 връзка в рамките на 10 метра ви позволява да се наслаждавате на страхотен звук или да провеждате телефонни разговори, без да се налага да носите смартфон със себе си навсякъде.

 

Звукът, възпроизвеждан от HONOR FlyPods Lite, е зашеметяващ, с кристална яснота, естествен алт и дълбок бас благодарение на превъзходните динамични драйвери и балансираното аудио изравняване. А за да контролирате музиката и разговорите, просто трябва да почукате два пъти върху десния си FlyPod. Когато извадите слушалката от ухото си, вграденият инфрачервен сензор автоматично ще паузира музиката или аудиокнигата, която слушате.

 

Налично е безпроблемно превклюване между двете слушалки FlyPods, което позволява на потребителите да използват само едната слушалка, на която да извършват телефонни разговори, а другото ухо да им е свободно, за да чуват всичко наоколо. Това е особено полезно, докато шофирате кола и трябва да контролирате пътната ситуация. Ако пък работите в офис на открито или просто се разхождате в шумна градска среда, ще оцените двойните микрофони, с които е оборудвана всяка слушалка HONOR FlyPod, създадени да неутрализират максимално шума в околната среда.

 

Удобни за носене и лесни за употреба

Ергономичният дизайн, пасващ иделно на ухото, и 3-та чифта сменяеми меки протектори, гарантират удобство за потребителя. Само с едно зареждане слушалките могат да издържат до 3 часа интензивна употреба и до 12 часа, ако ги съхранявате в калъф за зареждане. Само 15 минути зареждане пък ще ви осигурят 1.5 часа употреба*.

 

HONOR FlyPods са устойчиви на вода и пот, така че можете да ги използвате в дъждовни дни или по време на тренировка. Те са леки и компактни и лесни за носене във всяка ситуация.

 

*Базирано на тестове в лабораторията на HUAWEI. Само за референция.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *