post

 

 

Анонсираните вчера модели вече могат да бъдат закупени онлайн на А1.bg, a скоро и в магазините на телекома в страната  

 

А1 предлага новите сгъваеми смартфони Samsung Galaxy Z Flip3 и Samsung Galaxy Z Fold3 на преференциални цени – с 200 лева по-ниски. Най-новите представители на Z-серията на производителя поддържат 5G ULTRA мрежата на А1 и гарантират подобрения в технологията, която позволява прегъването на дисплея.

 

Двата модела сгъваеми смартфони Samsung са насочени към различни групи потребители. По-компактният от двата – Samsung Galaxy Z Flip3 – се прегъва хоризонтално, което го прави особено подходящ за прибиране не само в джоб, но и в малка дамска чанта. Поради тази причина и особено в комбинация с меките цветове на модела като Лавандула, Ванилия, Зелено, Мистично черно.

 

Малките размери на Samsung Galaxy Z Flip3 обаче не компрометират технологиите на телефонa. В него се крият 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 888, както и цели 256 GB вградена памет. Основната камера се състои от два сензора по 12 мегапиксела, с които могат да се правят и селфита на разширения външен дисплей. В допълнение, телефонът разполага и с 10 мегапиксела предна камера. Основният екран също не е никак малък в разгънато състояние – 6,7-инча или около 17 сантиметра.

 

Тъй като това е смартфон, който поддържа 5G ULTRA, потребителите имат причина да погледнат към тарифен план Unlimited Ultra, който предлага неограничени мегабайти и неограничена скорост в мрежата от пето поколение. С него новите му собственици ще го закупят за 1319,99 лева в брой или 61,99 лева на изплащане. И в двата случая тези цени ще важат до края на промоцията на 26 август, след което ще влязат в сила редовните.

 

Samsung Galaxy Z Fold3 е смартфон, чийто размери в разтворено състояние достигат до забележителните 19,3 сантиметра. Неговата панта е разположена вертикално, което му позволява да се отваря като книга. В това състояние, екранът му достига забележителните 7,6 инча. С такава площ той е подходящ за онлайн срещи, мултитаскинг и дори графичен дизайн.

 

Основната му камера е тройна, като всеки от сензорите разполага с по 12 мегапиксела. Предлагат се варианти с 256 GB памет и с 512 GB. И в двете конфигурации смартфонът разчита на 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 888 и 12 GB RAM памет. В устройството са вградени още AKG стерео високоговорители за радост на любителите на музиката.

 

Промоционалните цени на Samsung Galaxy Z Fold3 също са с 200 лева по-ниски от стандартните и в комбинация с тарифен план Unlimited Ultra за 256 GB памет започват от 2 349,99 лева в брой и 108,99 лева на лизинг.

 

Избралите да закупят  Fold3 модел в срока на промоцията, ще получат и комплект с оригинални смарт аксесоари Samsung – калъф за устройството, умна писалка S Pen, както и зарядно устройство Samsung Travel Adapter 25W.

 

От Samsung са се погрижили и за комфорта и сигурността на потребителите по отношение на сгъваемите дисплеи. Технологията на дисплеите в новото поколение на Z-серията е напреднала значително, но все пак от производителя обещават и подмяна на дисплея на специални цени в оторизиран сервиз на Samsung в рамките на една година от закупуване на устройството.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *