post

Мобилният конгрес в Барселона тази година стана домакин на редица вълнуващи събития, като фокусът беше върху смартфоните от ултра висок клас, но всъщност има някои новини и за останалите устройства.

5 инчовият ZTE Tempo Go се откроява с това, че ще стане първият Android Go смартфон, който ще се продава в САЩ и ще струва само 79.99 долара, без договор към оператор. Той ще може да се купи от електронния магазин на компанията, въпреки че не бихме се изненадали, ако американските доставчици на безжични услуги започнат да забранват устройствата на ZTE и Huawei в близко бъдеще.

До тогава обаче, трябва да подчертаем, че ZTE Tempo Go не е нищо особено от гледна точка на хардуера и включва скромни спецификации като процесор Snapdragon 210, FWVGA резолюция, 1GB оперативна и 8 GB вградена памет, 2200 mAh батерия и 5 мегапикселова камера. Основното в това устройство е Android Oreo Go edition, което гарантира, че то работи с най-новата версия на операционната система, без компромиси в производителността, проблеми с паметта или уязвимости в сигурността.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *