post

Сгъваемият смартфон на ZTE, Axon M, вече е на път и премина тестовете на FCC, което ни дава възможност да разберем някои подробности за дизайна му.

Изображението, публикувано на сайта на FCC съответства на някои от предишните слухове, че устройството ще се прегъва на две и ще има два дисплея, които ще бъдат с Full HD резолюция и заедно ще образуват един 6.8 инчов дисплей, но ще могат да се използват и самостоятелно, като всеки отразява различно приложение в един и същ момент.За спецификациите на Axon M все още се спекулира, но се предполага, че той ще разполага с процесор Snapdragon 820, 4 GB оперативна памет и 3120 mAh батерия. Устройството най-вероятно ще дебютира на 17 октомври, когато компанията има насрочена пресконференция в Ню Йорк.

С новите си флагмани, някои компании вдигнаха много прага на цените тази година, но за щастие все още има и някои такива, които се концентрират върху подобряването на потребителското изживяване в по-ниския ценови клас. Идеята на ZTE звучи прекрасно на хартия, но ще трябва да изчакаме още малко, за да разберем как всъщонст ще се представи устройството в релния живот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *