post

Xiaomi потвърди, че Mi Pad 4 и Redmi 6 Pro ще стартират на 25 юни, а ето и какво трябва да знаем за тях.

Redmi 6 Pro ще предложи 4000 mAh батерия и чипсет Snaodragon 625, а Mi Pad 4 ще заложи на Snapdragon 660 и екран 18:9. Компанията представи устройствата миналата седмица, но MIUI Forum разкрива, че те ще стартират следващия понеделник. Изображенията в публикацията подсказват, че Redmi 6 Pro ще има дисплей 19:9, а комбинацията от чипсет и мощна батерия озачава, че определено от него може да се очаква далеч над средната издръжливост.

Xiaomi подсказва също и за AI фукционалност, но не спомеава подробности. Очакваме компанията да предложи разпознаване на сцени с помощта на изкуствения интелект, както се случи с последните и два телефона.

Всъщност няма друга информация за модела Pro, но става ясно, че Xiaomi планира да пусне и таблета Mi Pad 4 на същото събитие. Компанията не разкрива много подробности за него, като само споменава присъствието на 8 инчов Full HD екран и употребата му с една ръка, което предполага, че той ще има ергономичен дизайн. Имаме обаче изглед на гърба на устройството, показващ единична камера.

XDA Developers откриха спецификациите на Mi Pad 4 по-рано тази година, като отбелязах 6000 mAh батерия, дисплей 18:9 и чипсет Snapdragon 660, което означава, че Xiaomi ще използва Power Qualcomm серията в своите таблети за пръв път, след като вече предложи чипове Nvidia, Intal и MediaTek в по-старите си модели.

Събитието е насрочено за 25 юни, така еч няма да ни се наложи да гадеам дълго за останалите характеристики на двете устройства.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *