post

Появи се поредната порция слухове относно бъдещия флагман Xiaomi Mi 7. Според наличната информация, устройството ще бъде снабдено с екран на Samsung с диагонал 6,01 инча и съотношение на старните 18:9. Подобен формат предполага безрамково оформление на предния панел. В качеството на хардуерна платформа ще се използва процесорът Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB оперативна памет, двойна 16 Мп камера и батерия, поддържаща бързо зареждане.

Твърди се също така, че производителят се е опитал да интегрира в Xiaomi Mi 7 технология за разпознаване на лица, аналогична на решението в Apple iPhone X, но в компанията са решили, че системата има нужда от усъвършенстване, преди да се използва в смартфоните. По тази причина, за идентификация на собственика ще се използва отново скенер за пръстови отпечатъци на задния панел.

Xiaomi Mi 7 ще струва около $400, премиерата му се очаква през първата половина на 2018 г. Напомняме, че сегашният флагман на компанията – Xiaomi Mi 6 е снабден с 5,15 инчов дисплей, процесор Snapdragon 835, 6 GB RAM, 12 Мп камера, батерия 3350 mAh, влагозащитен корпус, а цената му е около $360.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *