post

Новият Xiaomi Black Shark Helo до голяма степен прилича на предишния модел, но предлага OLED екран и до 10 GB оперативна памет. Най-новото устройство на Xiaomi ще има начална цена от 461 долара и е един от многото геймърски телефони, които излизат на пазара напоследък, предлагайки мощен хардуер, допълнителни аксесоари за игра и стилен дизайн. Китайският гигант обаче не спира до там, като вече предлага Black Shark Helo с 6 инчов екран и резолюция 2160 х 1080 пиксела, наред с дълбоките черни цветове на OLED панела и икономията на енергия.

Black Shark Helo използва процесор Iris от Pixelworks за подобряване качеството на картината и възможност за преобразуване на SDR в HDR, подобно на Nokia 7.1. Според сайта на компанията, чипсетът е Snapdragon 845 с 6 до 10 GB оперативна памет, 128/256 GB място за съхранение и 4000 mAh батерия.

Xiaomi въвежда още и функцията Gamer Studio, която привидно ви позволява да променяте процесора, докосването, дисплея, мрежата и други параметри за конкретна игра. Конфигурациите могат да се споделят, чрез Shark Code. Що се отнася до камерите, задната е с един 12 и един 20 мегапикселов сензор, а предната е 20 мегапикселова. Заедно с Black Shark Helo, Xiaomi представи и геймпад, който се прикачва от двете страни на телефона. Устройството ще бъде налично в Китай от 30 октомври, като цената за базовата версия 6/128 GB е 461 долара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *