post

XMPie, компания на Xerox, ще представи новите си усъвършенствани софтуерни продукти на drupa 2012, които са фокусирани върху ефективното ангажиране на настоящи и потенциални потребители чрез персонализирана комуникация.

Щандът на XMPie ще представи иновации в управлението на индивидуализираната комуникация (ICM), видео персонализация, Web-to-print и маркетинг при поискване, както и водещи решения на компанията за печат на променливи данни, персонализирани дигитални медии и интегрирана 1:1 кросмедийна комуникация.

„Дори и при такъв прилив на информация и нови комуникационни канали, на които сме свидетели в днешната динамична дигитална среда, чрез уместна комуникация през няколко канала, все още е възможно да се достигне ефективно до потребителите и да се изградят продължителни, персонални бизнес отношения с тях ”, казва Джъди Берлин, Глобален маркетинг мениджър в XMPie. „На нашия щанд на drupa ще разкрием много нови и вълнуващи възможности за персонализирана комуникация и ще покажем на посетителите как да се справят с маркетинговите предизвикателства, чрез решенията, които им предлагаме.

На щанда на XMPie експерти от компанията ще демонстрират в реално време възможностите на софтуерни продукти за печат на променливи данни, включително десктоп решения като uDirect и серията сървърни решения PersonalEffect за персонализиран печат и интегрирана кросмедийна комуникация.

Новаторски настроените потребители и партньори на XMPie ще споделят на място своя опит и добрите практики от техния бизнес.

Други нови продукти, които ще бъдат представени:

uStore 6.0 за Web-to-print платформи и маркетинг портали, с нови възможности за обработка на документи, изпратени от потребители на портала и с по-добър контрол на отчетността

– Революционното ново ICM решение на XMPie за планиране, изграждане, преглед и измерване на кросмедийни маркетингови кампании

– Програмата uDirect Video за персонализация на видео материали, базирана на Adobe After Effects

За да се присъедините към най-новите дискусии около drupa в социалните мрежи, последвайте @XMPie в Twitter и използвайте #xeroxdrupa и #drupa.

Изложението се провежда между 3-ти и 16-ти май в Дюселдорф, Германия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *